Herst van 't Jaor 2015 - Ingrid Ogier


In een bomvol Café 't Aod Bosseve is op vrijdagavond
13 februari Ingrid Ogier uitgeroepen tot "Herst van ut Jaor 2015".


Welke blunder of lompe streek Ingrid Ogier tot "Hertst van ut Jaor" heeft gemaakt:

Tillefoon !!!

Ingrid heeft wel vaker problemen met haar mobiele telefoon. Zo is dat ding al een keer in een emmer zeepsop gevallen. Maar wat haar nu is overkomen slaat alles. Bijna iedereen besteld wel eens wat via internet maar als je pakketje dan uitpakt is het toch niet wat je ervan verwacht had. Dan moet je dat dus weer terug inpakken en naar het postpunt bij de Jumbo brengen. Zo gezegd zo gedaan. Ingrid brengt het pakketje naar de Jumbo en als ze terug thuis is wil ze haar telefoon pakken maar waar is dat ding eigenlijk. Alles afgezocht van onder naar boven en van links naar rechts maar nergens geen telefoon. Het zal toch niet denkt ze. Ze belt de Jumbo om te vragen of de medewerkster het pakketje wat ze net gebracht heeft even wil open maken om te kijken of daar die telefoon soms in zit en wat denk je, Ja hoor daar is de telefoon weer.

Hiermee is Ingrid Ogier de opvolger van Aswin Linden die in 2014 de "Herst" binnen wist te slepen. Preens Arno I van de Brökwagters had de eer om de Wisseltrofee uit te reiken aan Ingrid Ogier. Ook ontbrak het op deze avond natuurlijk niet aan herste en live muziek. Er waren zelfs 3 acts te bewonderen op deze avond. Als eerste traden de Saunaboys op. Na de uitreiking van de Herst was het de beurt aan de Toddezek(LVK winnaar 2014) en als toetje trad ook Moerepetazie nog op. De organisatie kan net als vorig jaar terugkijken op een zeer geslaagde avond.

De Herst van 2015 werd gekozen uit 10 genomineerde, te weten :

Gijs Luijkx, Pascal Knapen, Peggy Vdovic, Harrie Timmermans, Ingrid Ogier, Jacko Hamaekers, Lilian Kwaspen, Jordy Grein, Jolanda Thijs en Maykel Bouwels.


Een onafhankelijke jury heeft gekozen, de juryleden waren :

Preens Arno I, Steffan Grosfeld, Gerda Smits, Rob Princen, Gerard Litjens en Aswin Linden

Allen bedankt voor jullie komst en aanmeldingen en hopelijk tot volgend jaar.