Herst van 't Jaor 2017 - Huib Thijs


In een bomvol Café 't Aod Bosseve is op vrijdagavond
24 februari Huib Thijs uitgeroepen tot "Herst van ut Jaor 2017".


Welke blunder of lompe streek Huib Thijs tot "Hertst van ut Jaor" heeft gemaakt:

Ker gejat of toch neet !!!!

Huib doet graag wat meehelpen met klussen binnen het verenigingsleven. Zo ook deze bewuste avond. Normaal gesproken als hij dan thuis komt zet hij zijn bedrijfsautootje met aanhangwagen op de oprit. Deze avond had hij daar echter geen zin meer in. De volgende morgen toen hij in wilde stappen sloeg zijn hart een keer over. Gisteren hing hier toch nog een kar achter en nu is deze weg. Dit maar even medegedeeld aan schoonvader die binnen zat en toen maar met lood in de schoenen richting het werk om het zijn baas te gaan mededelen. Daar aangekomen vielen zijn ogen van verbazing bijna uit zijn kop. Want wat stond daar tegen een haag aan “zijn aanhangwagen”. Hij had de dag ervoor het aanhangwagentje geladen met rotzooi, fijn het netje erover gedaan en is toen aangereden in de veronderstelling dat zijn kar achter de auto hing maar die was hij dus vergeten aan te koppelen. Een kilometertje of 7 rijden zonder kar met de gedachten dat die er wel achter hangt, tja waar zit je dan met je gedachten. 

Hiermee is Huib Thijs de opvolger van Gijs Luijkx die in 2016 na vele malen genomineerd te zijn geweest de "Herst" binnen wist te slepen. Ook ontbrak het op deze avond natuurlijk niet aan herste en live muziek. Als eerste trad DJ DNL op. Na de uitreiking van de Herst was het nog even wachten op de hoofdact van de avond en dat was niemand minder dan "BIG BENNY". De organisatie kan net als vorig jaar terugkijken op een zeer geslaagde avond.

De Herst van 2017 werd gekozen uit 11 genomineerde, te weten :

Urban Luijkx, Bas Donkers, Sander Bus, Nicky Minten, Huib Thijs, Frank Pouwels, Yoni Linden, Monique Knapen, Anne Kursten, Bart Vanderfeesten en Moerpetazie/Bas Donkers.


Een onafhankelijke jury heeft gekozen, de juryleden waren :

Preens Jerry I, Ron de Laat, Maurice Saes, Gijs Luijkx, Paul van Geneijgen en Erwin Vries.

Allen bedankt voor jullie komst en aanmeldingen en hopelijk tot volgend jaar.